Kaya Peker: En Fazla Mücadele eden...

Yarın başlayacak olan Spor Toto Türkiye Kupası A Grubu maçları öncesi, grupta yer alan 4 takımın temsilcileri (Trabzonspor Basket, Royal Halı Gaziantep, Banvit, Pınar Karşıyaka) bugün saat 13:30’da, Gaziantep Kendirli Kültür Merkezi’nde basın toplantısı d

Kaya Peker: En Fazla Mücadele eden...

Yarın başlayacak olan Spor Toto Türkiye Kupası A Grubu maçları öncesi, grupta yer alan 4 takımın temsilcileri (Trabzonspor Basket, Royal Halı Gaziantep, Banvit, Pınar Karşıyaka) bugün saat 13:30’da, Gaziantep Kendirli Kültür Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, Trabzonspor Başantrenörü Hasan Özmeriç ile birlikte takım kaptanı Kaya Peker yer aldı. Başantrenör Hasan Özmeriç, yaptığı açıklamada, “Amacımız grubu ilk 2 sırada tamamlayarak son 8 takım arasına kalmak. Çok zorlu maçlar bizi bekliyor ancak bizler bu zorlukların üstesinden gelecek güce sahibiz” diye konuştu.

img_2757.jpg

Takım Kaptanı Kaya Peker ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Takım olarak 2 hedefimiz var: 1.si play-off’a kalmak, 2.si ise bu gruptan çıkmak. Tam olarak hazır olduğumuz söylenemez ama hiçbir takım da hazır değil. Yine de biz takım olarak iyi bir sinerji yakaladık. Bu grupta en fazla mücadele eden takım gruptan çıkar.”

Toplantı sonrası tüm takım temsilcileri birbirlerine başarı diledi.

Ayrıca Trabzospor, kupadaki ilk maçını, yarın 20:00’de, Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda Banvit ile oynayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor