Kaya Çilingiroğlu ifade verdi

İş adamı Kaya Çilingiroğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Gayrettepe'deki yerleşkesine gelerek Erol Köse hakkında ifade verdi.Yapımcı Erol Köse'nin bir internet paylaşım sitesi üzerinden kendisi hakkında söylediklerine yönelik suç duyurusunda bulunan

Kaya Çilingiroğlu ifade verdi

İş adamı Kaya Çilingiroğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Gayrettepe'deki yerleşkesine gelerek Erol Köse hakkında ifade verdi.

Yapımcı Erol Köse'nin bir internet paylaşım sitesi üzerinden kendisi hakkında söylediklerine yönelik suç duyurusunda bulunan Çilingiroğlu, avukatı ile İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünün Gayrettepe'deki yerleşkesine geldi. Bilişim Suçları Büro Amirliğine çıkarak yaklaşık bir saat burada kalan Çilingiroğlu, daha sonra avukatıyla şubeden ayrıldı.

Çilingiroğlu, emniyetten ayrılırken basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, ''Erol Köse ile ilgili bir konu vardı. Onun ifadesini verdik. Kendisi bana hakaret etmişti. Onu mahkemeye vermek üzere ifade vermeye geldim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor