'Katkı yapacak oyuncu alacağız'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, kimliklerine yakışacak ve takıma direkt katkı sağlayacak futbolcu transfer edeceklerini söyledi.Yakupoğlu, ikinci yarı hazırlıklarının startını verdiklerini söyleyere

'Katkı yapacak oyuncu alacağız'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'da teknik direktör Halit Yakupoğlu, kimliklerine yakışacak ve takıma direkt katkı sağlayacak futbolcu transfer edeceklerini söyledi.

Yakupoğlu, ikinci yarı hazırlıklarının startını verdiklerini söyleyerek, ''Trabzon'da 8 günlük bir çalışma programımız var. Bu süre zarfında bir hazırlık maçı yapmayı da planlıyoruz. Trabzon'da çalışmamızı tamamladıktan sonra Antalya'ya gidip ikinci yarı hazırlıklarını sürdüreceğiz'' diye konuştu.

Kadroyu 26 kişiden 23'e düşüreceklerini ifade eden Yakupoğlu, ''Bunun yanında transfer çalışmalarımız da var. Arayış içindeyiz ancak kimliğimize yakışacak ve takımımıza direkt katkı sağlayacak oyuncu transfer edeceğiz'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor