Kasımpaşaspor Ryan Donk'la sonuca gitti!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşaspor kendi sahasında Elazığspor ile karşı karşıya geldi.Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kasımpaşaspor ilk yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. Mücadele 4-0 lacivert-beyazlıların galibiyet

Kasımpaşaspor Ryan Donk'la sonuca gitti!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşaspor kendi sahasında Elazığspor ile karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kasımpaşaspor ilk yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. Mücadele 4-0 lacivert-beyazlıların galibiyetiyle sonuçlandı.

Kasımpaşaspor'a galibiyeti getiren goller, 14. ve 32. dakikalarda Hollandalı savunma oyuncusu Ryan Donk'tan, 45. dakikada bir başka savunma oyuncusu Barış Başdaş'tan ve 90. dakikada Oscar Scarione'den geldi.

Bu sonucun ardından puanını 12'ye yükselten Kasımpaşaspor lige verilecek Milli aradan sonraki hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Puansız dönen Elazığspor ise kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak.

SHOTA'DAN YUMRUK ŞOV
Kasımpaşa Elazığspor maçı öncesinde evsahibi ekibin taraftarları teknik direktör Shota Arveladze'yi çağırarak destek verdi. Shota ise karşılığında yumruk şov yaptı.

İLK TEHLİKE 30. DAKİKADA
Elazığspor'da mücadelenin ilk tehlikesi 30. dakikada gerçekleşti. Serdar Özkan defansın arkasına sarkarak topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan tecrübeli oyuncunun şutu kalenin üzerinden auta çıktı.

STOPERLER MAÇA DAMGA VURDU!
Kasımpaşaspor'un savunma oyuncuları ilk yarıda taraftarları önünde şov yaptı. Hollandalı oyuncu Ryan Donk 2 gol 1 asist yaparken, bir başka savunma oyuncusu Barış Başdaş'ta ilk yarının duraklama dakikalarında skoru 3-0'a taşıyan golü attı.

VIUDEZ - DONK İŞBİRLİĞİ
Uruguaylı orta saha oyuncusu Tabare Viudez mücadelenin ilk 45 dakikasında gösterdiği performans ile izleyenleri büyüledi. İlk iki golde de Hollandalı oyuncu Ryan Donk'a asist yaparak takımın farkı açmasına yardımcı oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler