KASIMPAŞA'DA ŞOK! Sahaya girdi ve...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında bir taraftar sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırdı.Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında

KASIMPAŞA'DA ŞOK! Sahaya girdi ve...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında bir taraftar sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 80. dakikasında bir taraftar sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldırdı. Fernandes'e tekme atarak yere düşüren taraftara Beşiktaşlı futbolcuların büyük bir tepkisi oldu. Fernandes'e saldıran taraftarı tekmeleyen Almeida ve Motta, hakem Barış Şimşek tarafından karşılaşmanın 81. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İşte o an!

saha.jpg

Olayların ardından maç 2-1 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sona erdi.

BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ KARAR

Beşiktaş Kulübü'nde olaylı Kasımpaşa maçının ardından flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar, karşılaşmanın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurma kararı aldı.

kasımpaşa-Beşiktaş maçının ilk yarısında Kasımpaşalı futbolcu Ryan Donk'un elindeki topu Hugo Almeida'nın ayağındaki topa atmasının ardından hakemin oyunu durdurması ve hava atışıyla karşılaşmayı yeniden başlatmasıyla ilgili olarak siyah-beyazlı yönetim olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Karşılaşmanın ardından beş tane hakem hocasıyla görüşen siyah-beyazlı yöneticiler maçta kural hatası yapıldığı fikrinde birleşti.

Bu görüşün ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu, Pazartesi günü maçın tekrarı için TFF'ye başvurma kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler