Kasımpaşa'da Sapara umut olacak

 Sezon başında Trabzonspor’dan Gaziantepspor’a transferi konuşulan ancak takımda kalarak 6 haftalık periyotta Bordo Mavililer’in göze batan en iyi futbolcularından biri olan Marek Sapara, Kasımpaşa maçında teknik direktör Şenol Güneş’in en önemli gol sila

Kasımpaşa'da Sapara umut olacak

 

Sezon başında Trabzonspor’dan Gaziantepspor’a transferi konuşulan ancak takımda kalarak 6 haftalık periyotta Bordo Mavililer’in göze batan en iyi futbolcularından biri olan Marek Sapara, Kasımpaşa maçında teknik direktör Şenol Güneş’in en önemli gol silahlarından biri olacak. 
 
Kasımpaşa’nın Süper Lig’de bu sezon en iyi çıkış yapan takımlarından biri olduğunu ve geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye mağlup ederek dikkat çektiklerini ifade eden Sapara, “Oyuna iyi odaklandığımızda iyi başladığımızda her takımı yeneceğimizi biliyoruz. Bunu daha önce defalarca kanıtladık. Şüphesiz ki zor bir maç olacak bizim açımızdan. Kazanmamız gereken bir maç olacak ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
Sezon başında Gaziantepspor’a transferi haberlerinin sıkça basında yer aldığını ancak Bordo Mavili takımda mutlu olduğunu kaydeden Slovak futbolcu “Bazı söylentiler bazı iddialar vardı ama bu konuyu Şenol hocayla defalarca konuştuk. O benim burada kalmamı istedi. Sonuçta burada kaldım ve burada kaldığım için mutluyum. Bu sezon iyi bir performans gösterdiğimi de düşünüyorum. Bu performansı yükselterek devam ettirmek istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler