Kasımpaşa'da Orhan Şam depremi

Kasımpaşa'nın yaz döneminde kadrosuna kattığı futbolcu Orhan Şam sürpriz bir kararla ani bir şekilde kadro dışı kaldı. Kasımpaşa Spor Kulübü'nün sahibi, Ciner Grubu başkanı Turgay Ciner iki gün önce kulüp yöneticilerine konuyla ilgili direktif verdi ve Şa

Kasımpaşa'da Orhan Şam depremi
Kasımpaşa'nın yaz döneminde kadrosuna kattığı futbolcu Orhan Şam sürpriz bir kararla ani bir şekilde kadro dışı kaldı.
 
Kasımpaşa Spor Kulübü'nün sahibi, Ciner Grubu başkanı Turgay Ciner iki gün önce kulüp yöneticilerine konuyla ilgili direktif verdi ve Şam'ın Kasımpaşa kariyeri başladıktan kısa bir süre sona erdi. Futbolcuya da bu karar tebliğ edildi.
 
F.BAHÇE'NİN SAVUNMASINDA OLMASI CİNER'İ SİNİRLENDİRDİ
 
Orhan Şam ile yapılan sözleşmenin fesih nedeninin ise futbolcunun Fenerbahçe'nin UEFA Tahkim Kurulu'ndaki savunmasına katılması. Kulüp 3 senelik sözleşme imzaladığı oyuncu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmek istiyor.
 
Sezon başı Alper Potuk transferinde Eskişehirspor'a Henri Bienvenu ile birlikte takas edilen, daha sonra Kasımpaşa'nın ısrarı sebebiyle mavi-beyazlı ekibe transfer olan 27 yaşındaki savunmacı iki gündür takımla idmanlara da çıkmıyor.
 
Orhan Şam 2 Temmuz'da Kasımpaşa ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler