Kasımpaşa Bursa'yı ezdi, geçti

Ligde kötü günler geçiren Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası'nda son grup maçında Bursaspor'u 3-1'le geçti ve 4'te 4 yaparak gruptan lider çıkan tek takım oldu. Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu'nda son hafta maçında Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya geld

Kasımpaşa Bursa'yı ezdi, geçti

Ligde kötü günler geçiren Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası'nda son grup maçında Bursaspor'u 3-1'le geçti ve 4'te 4 yaparak gruptan lider çıkan tek takım oldu.

 

Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu'nda son hafta maçında Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Kasımpaşa 3-1'lik skorla kazandı.

 

Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Halil Çolak, 54. dakikada Ersen Martin ve 60. dakikada Juan Robledo kaydetti. Bursaspor'un tek golü ise 11. dakikada Serdar Aziz'den geldi.

 

Bu maç öncesinde Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçirmesine rağmen, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmayı garantileyen Kasımpaşa, Bursaspor'u da mağlup ederek bütün maçlarını kazanarak bir üst tura yükseldi. Kasımpaşa'nın 12 puanla lider olduğu grubu Bursaspor 4 puanla üçüncü sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor