Kasımpaşa 2 Trabzonspor 0

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta kapanış maçında Kasımpaşaspor'a konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Srrkan A

Kasımpaşa 2 Trabzonspor 0

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta kapanış maçında Kasımpaşaspor'a konuk olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Srrkan Akçer yapacak.


KASIMPAŞA
Isaksson, Viudez,  Sancak, Elyasa, Abdurrahman, Barış, Kerem, Ernst, Ibricic, Adem, Uche

TRABZONSPOR
Onur, Abdullah, Giray, Mustafai Celustka, Serkan, Colman, Zokora, Sapara, Olcan, Henrique

Maçın Canlı anlatımı 

1 - dk Karşılaşamaya Kasımpaşa Başlattı 

3 - dk Kasımpaşa atağında Ernst ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top yandan auta çıktı.

5 - dk Trabzonspor atağında Henrique topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

7 - dk Kasımpaşa atağında Ernst ceza sahası içine uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

9- dk Trabzonspor atağında Sapara ceza sahası içine pasını verdi, Olcan hareketlendi ama kaleci Isaksson çıkarak topu uzaklaştırdı.

11 - dk Kasımpaşa'da Tabare sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı , Ernst yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

13 - dk Trabzonspor atağında Henrique sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.
 
15 - dk Kasımpaşa atağında Ernst ceza sahası içine yerden oynadı ama kimse hareketlenmeyince top kaleci Onur'a geldi.
 
17 - dk Kasımpaşa atağında Adem sol kanata atılan topa hareketlendi ama savunma müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
 
18 - Dk Trabzonspor'da Olcan sol kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.
 
Not : Spor Toto Süper Lig'in 23 haftası geride kalırken sadece Trabzonspor penaltı kullanmadı.
 
19 - dk Kasımpaşa atağında Sancak sol kanattan ceza sahası içine girdi, yerden pasını vurdu ama savunma son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
 
21 - dk Trabzonspor'da Olcan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
 
22 - dk Kasımpaşa atağında Adem sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası önünde bekleyen Uche'ye pasını verdi ama savunma son anda araya girerek topu kazandı.
 
23 - dk Trabzonspor'da Sapara sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
 
25 - dk Trabzonspor atağında Cech sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı, Giray yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.
 
26 - dk Kasımpaşa atağında Adem sol çaprazdan uzak köşeye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.
 
28 - dk Trabzonspor'da Olcan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
 
30 - dk Kasımpaşa'da Tabare sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
 
32 - dk Kasımpaşa atağında Sancak sol kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.
 
37 - dk Kasımpaşa gol attı Kasımpaşa 1 Trabzonspor 0  
 
40 - dk Kasımpaşa atağında Adem ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Onur'a kadar geldi.
 
42 - dk Kasımpaşa atağında Tabare sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
 
44 - dk Kasımpaşa gol attı Kasımpaşa 2 Trabzonspor 0  
 
45 - dk İlk Yarı sona erdi 
 
İkinci yarıya sayfa 2’de 

 

46 - dk Trabzonspor hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

47 - dk Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 27 numarayla Sapara Giren oyuncu 25 numarayla Alanzinho - Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 3 numarayla Abdullah Giren oyuncu 9 numarayla Halil

48 - dk Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Isaksson'da kaldı.

49 - dk Kasımpaşa'da Tabare sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Giray topu uzaklaştırdı.

51 - dk Kasımpaşa atağında Uche ceza sahası önünde rakibinden topu almak istedi ama hakem öncesinde Uche'nin faul yaptığına karar verdi.

52 - dk Trabzonspor atağında Halil sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

54 - dk Trabzonspor gole çok yaklaştı. Olcan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Mustafa Yumlu yükseldi kafayı vurdu ve top üst direğe çarparak auta çıktı.

56 - dk Trabzonspor atağında Henrique ceza sahası içine pasını verdi ama savunmada Sancak topu uzaklaştırdı.

57 - dk Trabzonspor atağında Henrique ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.

61 - dk Trabzonspor atağında Colman sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı Alanzinho gelişine vurdu ama top farklı şekilde üstten auta çıktı.

63 - dk Trabzonspor'da Henrique ceza sahası içinde ofsayt pozisyonunda kaldı.

65 - dk Kasımpaşa'da Tabare sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topu kazandı.

66 - dk Kasımpaşa'da Adem kaleci Onur'un topu oyuna sokmasını engellleyince Sarı Kart gördü.

68 - dk Kasımpaşa atağında Ibricic sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

70 - dk Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

71 - dk Kasımpaşa'da Kerem kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı.

76 - dk Trabzonspor gole çok yaklaştı. Celustka sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Halil yükseldi kafayı vurdu top direkten geri geldi sonrasında dönen topa Henrique vurdu ama top yandan auta çıktı.

81 - dk Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 15 numarayla Zokora Giren oyuncu 11 numarayla Yasin Öztekin

83 - dk Trabzonspor atağında Henrique ceza sahası içinde Halil'e pasını verdi, Halil gelişine vurdu ama top yandan auta çıktı.

86 - dk Trabzonspor'da Olcan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mustafa Yumlu yükseldi kafayı vurdu top ağlara gitti ama hakem öncesinde Mustafa Yumlu'nun faul yaptığına karar verdi.

90 - dk karşılaşmaya 3 dakika eklendi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler