Kasımpaşa 10 kişiyle yendi

Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Gaziantepspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Ligde kötü günler geçiren iki takımın mücadelesinde Kasımpaşa, Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçta rakibini 2-0 mağlup etti ve derin bir nefes aldı. Mustafa İlker Coşkun

Kasımpaşa 10 kişiyle yendi
Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Gaziantepspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.
 
Ligde kötü günler geçiren iki takımın mücadelesinde Kasımpaşa, Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçta rakibini 2-0 mağlup etti ve derin bir nefes aldı.
 
Mustafa İlker Coşkun'un düdük çaldığı mücadelede Kasımpaşa'nın tek sayısını 36. dakikada Oscar Scarione'den ve 86. dakikada Andre Castro'dan geldi. Mücadele baştan sona yüksek tempoda geçilirken, iki takım da bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Kasımpaşa'da Orham Şam 46. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
 
İkinci yarının neredeyse tamamını 10 kişi geçiren Kasımpaşa, bu sonucun ardından 28 puana çıkarak 8. sıraya yerleşirken, Gaziantepspor 27 puanla 9. sıraya geriledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor