Kartal Ankara'yı geçemedi!

Başkent'te daha önce Gençlerbirliği'ne 2-0 önde olduğu maçta 4-2 mağlup olan Beşiktaş, bu kez Ankaragücü ile golsüz berabere kalarak yine Ankara'da istediğini alamadı ve lider Galatasaray'ın 7 puan gerisinde kaldı.Ankaragücü'nün ise genç oyuncularıyla güç

Kartal Ankara'yı geçemedi!

Başkent'te daha önce Gençlerbirliği'ne 2-0 önde olduğu maçta 4-2 mağlup olan Beşiktaş, bu kez Ankaragücü ile golsüz berabere kalarak yine Ankara'da istediğini alamadı ve lider Galatasaray'ın 7 puan gerisinde kaldı.

Ankaragücü'nün ise genç oyuncularıyla güçlü rakibi karşısında son ana kadar canla başla oynaması büyük takdir topladı.

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçında Beşiktaş zor günler geçiren Ankaragücü deplasmanına konuk oldu. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş zayıf rakibi ile golsüz berabere kaldı.

Maç boyunca bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayan ve gol yollarında etkili olamayan Beşiktaş bu beraberlikle Galatasaray'ın kazandığı haftada çok önemli iki puan kaybetmiş oldu. Ankaragücü'nün ise genç oyuncularıyla güçlü rakibi karşısında son ana kadar canla başla oynaması büyük takdir topladı.

Başkent'te daha önce Gençlerbirliği'ne 2-0 önde olduğu maçta 4-2 mağlup olan Beşiktaş, Ankaragücü ile berabere kalarak yine Ankara'da istediğini alamadı ve puanını 36 yaparak, lider Galatasaray'ın 7 puan gerisinde kaldı. Ankaragücü ise puanını 11'e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler