"Karşıyaka'yı eli boş göndereceğiz"

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Karşıyaka maçına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.   Erkan Sözeri, 75. Yıl Futbol Sahası'ndaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle lige ve

"Karşıyaka'yı eli boş göndereceğiz"
 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Karşıyaka maçına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi.
 
Erkan Sözeri, 75. Yıl Futbol Sahası'ndaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle lige verilen arada eksik futbolcuların takıma katıldığını ifade etti.
 
Karşıyaka maçını kazanmak istediklerini dile getiren Sözeri, "Aklımızda, fikrimizde bu maç var. Şimdiden konsantre oluyoruz. Çok iyi çalışarak maça hazırlanıyoruz. Karşıyaka bu ligin bence önemli kadrosuna sahip. Bulunduğu yerden daha yukarılarda olması gereken kadroları bulunuyor. Biz de rakip kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Sahada rakibe karşı gerekli reaksiyonu gösterdiğimizde kazanabilecek kadromuz var. Bu maçta da öyle oynamak istiyoruz" diye konuştu.
 
Sözeri, taraftardaki heyecanın farkında olduklarını belirterek, "Taraftarlarımız da bu maçta mutlaka bizi yalnız bırakmasınlar. Son iki maçtan sonra şehirde bir heyecan oluştu. Beklenti ve umutlar arttı. Bu beklentilere de bizler cevap vermek istiyoruz. Taraftarımızla birlikte Karşıyaka'yı buradan eli boş göndermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Bu arada Giresunspor, 21 Kasım Cumartesi günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
75. Yıl Futbol Sahasında teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle devam eden antrenmanda futbolcular dar alanda çift kale maç yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler