Karşıyaka'ya ezeli rakipten tebrik

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Pınar Karşıyaka'yı kutlayanlardan biri de ezeli rakip Göztepe oldu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, telefonla aradığı Karşıyaka Başkanı Ali Erten'i tebrik etti. Pınar Karşıyaka'nın potadaki başarısının önemine dikkat

Karşıyaka'ya ezeli rakipten tebrik
TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde şampiyon olan Pınar Karşıyaka'yı kutlayanlardan biri de ezeli rakip Göztepe oldu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, telefonla aradığı Karşıyaka Başkanı Ali Erten'i tebrik etti. Pınar Karşıyaka'nın potadaki başarısının önemine dikkat çeken Mehmet Sepil, Ali Erten'e, "İzmir'de bu sportif ateşi bir kulübün yakması gerekiyordu. Siz bunu başardınız. Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluğu kent sporuna olumlu yansıyacaktır" diye konuştu.
 
Göztepe, Karşıyaka'ya kutlama faksı çekti. Başkan Vekili Talat Papatya da şampiyonluk gecesi attığı tweetle rakibi tebrik etti. Papatya'nın tweetinde, "Eurolig'de son 8'e kalan 2 takımla yaptıkları 9 maçın 7'sini kazanıp şampiyon olan Karşıyaka Basketbol takımını kutluyorum. İZMİR KAZANDI!" cümlelerini yazdı. Başkan Vekili Papatya'nın yazdığı mesaj, taraftar cephesinde hem olumlu hem de olumsuz tepkiler aldı.
 
Futbolda PTT 1'inci Lig'e dönen Göztepe'yle yeni sezonda tekrar rakip olmaya hazırlanan yeşil kırmızılılarda Sepil'e teşekkür eden Ali Erten, "Arayıp güzel dileklerini ilettiği için çok mutlu oldum. İki kulübün yeni sezonda Fair Play çerçevesindeki rekabeti İzmir futboluna ivme kazandıracak" dedi. Rekabetleri dünya çapında bilinen iki kulüpte 2 yıl önce o dönemki Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz'i kulüpte ziyaret ederek buzları eritme adına adım atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler