Karşıyaka'ya Acar'dan güvence

KARŞIYAKA’nın futboldaki sponsoru Erdal Acar, "Desteğini çekiyor" söylentisinin ardından İzmir’e gelip yönetimle görüşerek buzları eritti, kulübe maddi-manevi katkısının kesintisiz süreceğini söyledi. Yönetimin transfer yasağı, personel borcu ve futbolcu

Karşıyaka'ya Acar'dan güvence
KARŞIYAKA’nın futboldaki sponsoru Erdal Acar, "Desteğini çekiyor" söylentisinin ardından İzmir’e gelip yönetimle görüşerek buzları eritti, kulübe maddi-manevi katkısının kesintisiz süreceğini söyledi. Yönetimin transfer yasağı, personel borcu ve futbolcu peşinatları konusunda ödeme beklediği Acar, yönetimle yaptığı toplantının ardından verdiği tüm sözleri tutacağını tekrarladı.
 
Kaarşıyaka’ya mayıs ayından bu yana 2.5 milyon TL’lik bağış yapan Erdal Acar, "Hafta başından bu yana kişisel işlerimden dolayı Ankara’daydım. Transfer yasağı, personel alacakları gibi konular için pazartesi günü gerekli ödemeleri yapacağım. Karşıyaka bu sene Süper Lig’e çıkacak. Ben bu camiaya söz verdim ve sözümün arkasındayım. Camianın içi rahat olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler