Karşıyaka'nın yeni hocası Uçar

Karşıyaka Spor Kulübü Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Karşıyaka Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Karşıyakalı olan Turgut Uçar ile anlaşmaktan mutluluk duyduklarını belirtirken, ''Sezon sonu hedeflerimize ulaşacak inançta bir teknik adamla ç

Karşıyaka'nın yeni hocası Uçar

Karşıyaka Spor Kulübü Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Karşıyaka Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Karşıyakalı olan Turgut Uçar ile anlaşmaktan mutluluk duyduklarını belirtirken, ''Sezon sonu hedeflerimize ulaşacak inançta bir teknik adamla çalışmak istiyorduk. Takımımızı, daha önce yeşil-kırmızılı formayı giyen ve teknik direktörlük görevinde de bulunan Turgut Uçar'a teslim ettik'' dedi.

Karşıyaka Teknik Direktörlüğüne getirilen Turgut Uçar ise süper lige çıkacaklarını iddia ederken, ''Kulübümüzün hedefi şampiyonluk. Hedefimize kitlenmemiz, inanmamız ve istememiz lazım'' diye konuştu. Uçar'ın yardımcılıklarını Hakan Kayalar ve Varol Özhan yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler