Karşıyaka'da iki imza

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın, Muhammet Özdin ve Burak Karaduman ile anlaştığı bildirildi.Kulüpten yapılan açıklamada, geçen seneyi Boluspor'da tamamlayan savunma oyuncusu Muhammet Özdin ile Altay'dan orta saha oyuncusu Burak Karaduman ile sözleşm

Karşıyaka'da iki imza

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın, Muhammet Özdin ve Burak Karaduman ile anlaştığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen seneyi Boluspor'da tamamlayan savunma oyuncusu Muhammet Özdin ile Altay'dan orta saha oyuncusu Burak Karaduman ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Trabzonspor'da profesyonel olan 35 yaşındaki Muhammet Özdin, sırasıyla Sakaryaspor, Çorluspor, Altay, Akçaabat Sebatspor, Siirtspor, Erzurumspor, Kocaelispor, Kardemir Karabükspor ve Boluspor'da forma giydi.

Altay'da geçen sezon oynayan 28 yaşındaki Burak Karaduman ise Ankaragücü, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Torku Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Turgutluspor ve Giresunspor'da mücadele etti. Burak Karaduman, 2009-2010 sezonunda Karşıyaka ile sözleşme imzalamasına rağmen daha sonra Diyarbakırspor'a transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler