Karşıyaka TS'yi yenmek istiyor

Beko Basketbol Ligi'nde, Cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Tamer Ustaoğlu, ''Trabzonspor maçını kayıpsız geçmek istiyoruz'' dedi. Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, ligde son 3 maçını kazandıklarını, bu seriyi Trabzons

Karşıyaka TS'yi yenmek istiyor

Beko Basketbol Ligi'nde, Cumartesi günü Trabzonspor'u konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Tamer Ustaoğlu, ''Trabzonspor maçını kayıpsız geçmek istiyoruz'' dedi.

 

Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, ligde son 3 maçını kazandıklarını, bu seriyi Trabzonspor karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

 

Ligi en iyi noktada bitirmek istediklerini kaydeden Ustaoğlu, şöyle konuştu:

''En son deplasmanda oynadığımız Erdemir karşısında takımın gösterdiği mücadele ve kazanma hırsı en üst seviyedeydi. Bu hafta oynayacağımız Trabzonspor maçı da bizim için zor geçecek. Özellikle rakibimizin konumu gereği, onlar için daha önemli bir karşılaşma gibi görünüyor. Ancak, Erdemir maçındaki ciddiyeti sahaya yansıtmamız halinde rakibimizi yeneceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor maçını kayıpsız geçmek istiyoruz. Sakatlıkları bulunan Allen ve Ahmet takımla birlikte çalışmalara başladı. Kalan haftalarda en iyi sonuçları alıp, ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.''

 

Karşıyaka Spor Salonu'nda 7 Nisan Cumartesi günü saat 18.00'de başlayacak olan Pınar Karşıyaka-Trabzonspor maçının biletleri 10 liradan satılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor