Karşıyaka otobüsü devrildi!

Bank Asya 1'inci Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Karşıyakaspor'un taraftarlarını taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'nde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayarak devrildi. Kazada, 4'ü ağır 15 taraftar

Karşıyaka otobüsü devrildi!

Bank Asya 1'inci Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Karşıyakaspor'un taraftarlarını taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'nde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayarak devrildi. Kazada, 4'ü ağır 15 taraftar yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 08.00 sıralarında Sultandağı İlçesi'nde meydana geldi. Bank Asya 1'inci Lig'de mücadele eden Karşıyakaspor, dün Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantep Belediyespor ile karşılaştı. Golsüz berabere tamamlanan maçın ardından Karşıyakaspor taraftarları İzmir'e dönmek için otobüslerle yola çıktı.

Halil Bürçün'ün kullandığı 48 UD 109 plakalı otobüs, Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'nde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayarak orta refüje çarptıktan sonra devrildi. Kazada, otobüste bulunan taraftarlardan 4'ü ağır olmak üzere 15'i yaralandı. Yaralılar, Sultandağı, Çay ve Afyonkarahisar devlet hastaneleri ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kaza anını anlatan Karşıyaka taraftarı 52 yaşındaki İsmail Yıldırım, "Uyuyorduk. Ne olduğunu anlamadık. Bir anda otobüs takla attı. Gözümü hastanede açtım. Kaburgalarım kırılmış. İyileşeyim haftaya Adanaspor maçı var. Oraya da gideceğim" dedi.

Yaralılardan 33 yaşındaki Basttal Göl ise, "Her şey çok güzeldi. Deplasmanda berabere kaldık. İzmir'e dönüyorduk. Bir anda takla attığımızı hatırlıyorum. Hafif kırıklarla atlattık. Buna da şükür. Takımımız için her şeye katlanırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler