Karşıyaka Galatasaray

Karşıyaka Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Ziraat Türkiye Kupası'nda günün son maçı E grubunda Karşıyaka ile Galatasaray arasında oynanacak. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı hakem Bülent Birincioğlu

Karşıyaka Galatasaray

Karşıyaka Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Ziraat Türkiye Kupası'nda günün son maçı E grubunda Karşıyaka ile Galatasaray arasında oynanacak. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek onun yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Muhammet Yumal yapacak. Saat 20.45'te başlayacak maçı A Haber canlı yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde E grubunda Galatasaray 9 puanla lider konumdayken Karşıyaka hemen onun arkasında 6 puanla 2. sırada yer alıyor. Gruptaki diğer takımlardan Akhisar Belediyespor 4 puanla 3. Kastamonuspor ise 1 puanla sonuncu sırada yer alıyor.

Karşıyaka ile Galatasaray'ın gruptaki ilk karşılaşmasında sarı kırmızılı takım sahadan 3-1 galip ayrıldı. Öte yandan bugüne kadar iki takım arasında oynanan 42 maçta Galatasaray 31 kez kazanırken 3 kez Karşıyaka galip geldi ve 8 maç berabere sonlandı. Karşıyaka ev sahipliğinde oynanan 21 maçta ise ev sahibi 2 kez kazanırken misafir takım 13 maçta galip geldi ve 6 maçta eşitlik bozulmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor