Karşıyaka: 99 - Trabzonspor: 91

Bordo-Mavili basketbol takımı, bugün ligde kalma adına İzmir deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya ile önemli bir müsabakaya çıktı. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve ligde kalmanın hesaplarını yapan Trabzonspor Basketbol takımı, bugün İzmir deplasmanda Pı

Karşıyaka: 99 - Trabzonspor: 91

Bordo-Mavili basketbol takımı, bugün ligde kalma adına İzmir deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya ile önemli bir müsabakaya çıktı.

 

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve ligde kalmanın hesaplarını yapan Trabzonspor Basketbol takımı, bugün İzmir deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya konuk oldu.

 

Saat 18.00’da başlayan bu zorlu müsabakadan Bordo-Mavililer galibiyetle ayrılarak hem moral bulmak hem de ligde kalma umutlarını yeşertmek istiyor.

40 puanla ligin 6. Sırasında yer alan Pınar Karşıyaka müsabakası dahil olmak üzere Bordo-Mavililer, ligde kalma adına Antalya Büyükşehir, Bandırma Kırmızı, Beşiktaş ve Türk Telekom ile telafisi olmayan final gibi 4 müsabaka oynayacak.

 

Trabzonspor Basket takımı eğer bu karşılaşmalardan üç müsabakayı ard arda kazanması halinde Bordo-Mavililer, Beşiktaş veya Türk Telekom sınavlarından da birini alması halinde ligde kalması kesinleşecek.

 

TRABZONSPOR'UN KALAN MAÇLARI

-Antalya BŞB (İçerde)

-Bandırma Kırmızı ( Deplasman)

-Beşiktaş Milangaz ( İçerde)

-Türk Telekom (Deplasman)

 

Beko Basketbol Ligi Karşılaşması
PeryodKalan SüreTakımlar 
1.PeryodBittiPınar Karşıyaka23Trabzonspor31
2.PeryodBittiPınar Karşıyaka47Trabzonspor42
3.PeryodBittiPınar Karşıyaka70Trabzonspor59
4.PeryodBittiPınar Karşıyaka99Trabzonspor91
Maç Sonucu: 99 - 91

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor