Karşılaşma önceleri saygı duruşu

Gaziantep meydana gelen terör saldırısında ve Şırnak'taki trafik kazasında hayatını kaybeden şehitlerimiz, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden TFF Etik Kurulu Üyesi Kemal Işkın Keleşoğlu ile geçirdikleri trafik kazaları sonucu hayatlarını kaybeden Siirt

Karşılaşma önceleri saygı duruşu

Gaziantep meydana gelen terör saldırısında ve Şırnak'taki trafik kazasında hayatını kaybeden şehitlerimiz, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden TFF Etik Kurulu Üyesi Kemal Işkın Keleşoğlu ile geçirdikleri trafik kazaları sonucu hayatlarını kaybeden Siirtspor Kulübü Başkanı Seyfettin Akarmut,1461 Trabzon A2 takımı oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlu ile yine geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sarıyer'in eski futbolcu ve teknik adamlarından Yakup Kaptan anısına; 24-27 Ağustos 2012 tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Bu maçlarda tercih eden takımlar, müsabakaya siyah kol bandı takarak çıkabilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler