Karmil imzayı attı!

Trabzonspor iç transferde Abdullah Karmil'le yeniden anlaşmaya vardı. Bordo mavili takım genç stoperle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.1461 Trabzon'dan devre arasında Trabzonspor'a gelen Abdullah burada çok fazla forma şansı bulamasa da sözleşmesinin bite

Karmil imzayı attı!

Trabzonspor iç transferde Abdullah Karmil'le yeniden anlaşmaya vardı. Bordo mavili takım genç stoperle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

1461 Trabzon'dan devre arasında Trabzonspor'a gelen Abdullah burada çok fazla forma şansı bulamasa da sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle bir çok takımın radarına takılmıştı. İmzalanan yeni sözleşmeyle Abdullah 5 yıl daha bordo mavili formayı giymeye devam edecek.

Bordo mavili ekibin yönetimin bu gün sözleşme uzattağı Abdullah Karmil'i Çaykur Rizespor Konyaspor veya Gençlerbirliğinden birine kiralık olarak vermeyi planlıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor