Kardeniz'de futbol ve temsilcilerimiz

 Kanuni mutlak 3 puan istiyorSpor Toto 3. Lig 2. Grup’ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Trabzon Kanuni, hafta sonu evinde misafir edeceği Adıyamanspor karşılaşması öncesi galibiyete şartlandı. Ligde kalma adına galibiyet dışında başka bir sonuc

Kardeniz'de futbol ve temsilcilerimiz

 

Kanuni mutlak 3 puan istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Trabzon Kanuni, hafta sonu evinde misafir edeceği Adıyamanspor karşılaşması öncesi galibiyete şartlandı. Ligde kalma adına galibiyet dışında başka bir sonucu aklının ucundan bile geçirmeyen Mavi-Beyazlılar’da teknik direktör İlker Erdem, oyuncularını kritik mücadeleye motive etmek için büyük uğraş veriyor. Başarılı teknik adam, futbolcularla toplantı yaparak, galibiyet istedi.

BAŞARACAĞIZ

Hafta sonunda Adıyamanspor karşısında olmazsa olmaz bir maça çıkacaklarını söyleyen Trabzon Kanuni teknik direktörü İlker Erdem, “Bu önemli maçın hazırlıklarına en üst seviyede hazırlanıyoruz. Karşılaşmanın çok zorlu geçeceğinin farkındayız. Tabiki ligde her maç sıkıntılı geçiyor. Sıkıntı bu işin en güzel tarafı. Rakibin ligdeki konumu biz hiç ilgilendirmez. Tek hedefimiz galip gelmek. Bunu da başaracağız. Kazanmaktan da başka bir şansımız yok” diye konuştu. Erdem, takımda cezalı Muhammet ve sakatlığı devam eden Sinan dışında eksik oyuncularının bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Beşikdüzü mutlak puan peşinde

Ligde kümede kalma savaşı veren Beşikdüzüspor, kendi evinde oynamanın avantajını iyi değerlendiremedi. Son haftalarda kendi evinde maç kazanmakta zorlanan Mavi-Beyazlılar, yaşadığı puan kayıplarıyla da alt sıralardan kurtulma fırsatını da iyi değerlendirememiş oldu. Düşme hattının hemen üzerinde bulunan Mavi-Beyazlılar 30 haftada 30 puan toplarken bunların 14’ünü içeride 16’sını ise deplasmanda toplamayı başardı.

İLK YARIDA HİÇ GÜLEMEDİ

Beşikdüzü sahasında oynadığı 15 maçtan 2 galibiyet alabilirken 8 maç berabere tamamlandı. Mavi-Beyazlılar 5 maçtan ise puansız ayrıldı. Beşikdüzü, bu sezon sahasında ligin ilk yarısında hiç maç kazanamamışken ikinci yarıda Siirtspor’u 2-0, Tekirova Belediye’yi 2-1 mağlup etmişti. Mavi-Beyazlılar son beş iç saha maçında gol atma başarısı gösteremedi. Beşikdüzü son dört haftada iki iç saha maçına çıkarken iki de deplasmanda zorlu müsabakalar oynayacak.  Fatih Karagümrük ve Bergama Belediye ile deplasmanda Kırıkhan ve Kayseri Şeker ile evinde karşılaşacak.

Pazarspor hazır

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren Pazarspor,  hafta sonu oynayacağı Tekirova Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Bir günlük iznin ardından dün çalışmalara kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla start veren Mavi-Beyazlılarda iki futbolcu idmana katılmadı. Geçtiğimiz haftayı haftayı lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda berabere kalarak kapatan Pazarspor, kendi evinde kozlarını paylaşacağı Tekirova’yı mağlup etmekten başka bir sonuç düşünmüyor.

MUHAMMET 10 GÜN YOK

Sakatlıkları ve hastalıkları bulunan kaptan Ramazan, Ali Osman, Ceyhun ve Ramazan dünkü idmanda düz koşu yaparken Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında arka adalesi yırtık olduğu tespit edilen Levent ve burnu kırılan Muhammet idmana katılmadı. Levent’in durumu çekilecek MR dan sonra belli olacak. Muhammet ise 10 gün daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Arsinspor adım adım

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, Mardinspor karşısında aldıkları galibiyetle rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Şahin, Mardin’in ligden düşmesi kesinleşen bir takım olduğunu belirterek, "Ligde rahat bir durumda olduğumuz için de bu karşılaşmada hocamız Soner Boz, daha çok genç oyuncularımıza şans tanıdı. Böylece genç oyuncularımızı da görebilme şansımız oldu" dedi. Şahin, bu karşılaşmanın ardından gelecek sezonun planlamasına başladıklarını belirterek, “Amacımız şampiyonluğa oynayacak bir Arsinspor ortaya çıkarmaktır” dedi. 

Of’un gözü yükseklerde

Geçen haftayı Eyüpspor galibiyetiyle mutlu bir şekilde kapatan Ofspor, gözünü bu hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Yeni Malatyaspor karşılaşmasına çevirdi. Eyüpspor maçıyla yakaladığı çıkışını Yeni Malatyaspor’u da devirerek sürdürmek isteyen Bordo-Mavi-Beyazlılar, dünü kendi tesislerinde tek çalışma yaparak geçirdi. teknik patron Tolgay Kerimoğlu nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların moralli olduğu gözlemlendi.

EKSİK YOK

Geçen haftaki Eyüpspor karşısında aldıkları galibiyetin camiayı rahatlattığını söyleyen Ofspor futbol şube sorumlusu Mehmet Atasoy, “Çok kritik bir dönemde kritik bir galibiyet elde ettik. Eyüpspor karşısında aldığımız galibiyetin değerli olması için de bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Yeni Malatyaspor’u yenmeliyiz” dedi. Atasoy, bu zorlu 90 dakika öncesi takımda eksik oyuncunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler