Kardemir Karabük yola çıktı

Ligde geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçının ardından hazırlıklarına ara vermeden devam eden Kardemir D.Ç Karabükspor, bugün yaptığı ter idmanı ardından karayoluyla Ankara'ya, oradan da havayollarının tarifeli uçağıyla Trabzon'a hareket etti. Kardem

Kardemir Karabük yola çıktı

Ligde geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçının ardından hazırlıklarına ara vermeden devam eden Kardemir D.Ç Karabükspor, bugün yaptığı ter idmanı ardından karayoluyla Ankara'ya, oradan da havayollarının tarifeli uçağıyla Trabzon'a hareket etti.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligde ağırlıklarını hissettirdiklerini belirterek, "Sezona başlarken amaçlarımızı açıkladığımızda insanlar bize biraz gülümseyerek baktılar. Ama şu ana kadar geldiğimiz yolun doğru olduğunu düşünüyorum. Kardemir Karabükspor olarak ligde ağırlığımızı hissettirdik. Kendimizden ve futbolumuzdan söz ettirmeyi başardık. Trabzonspor lig lideri ve şuana kadar da son derece coşkulu oynuyorlar. Her 2 takımın eksiklikleri var. Ama takımlar sahaya 11'er kişilik kadrolarla çıkıyorlar. Bu nedenle cuma günü güzel bir maç olacak diye düşünüyorum. Biz her zaman olduğu gibi çıkıp futbolumuzu oynayacağız ve kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Maçı kazanmanın yollarını arayacağız bunun zorluk derecesini de biliyoruz. Hem kendi yaptığımız işten zevk almaya hem de izleyenlere zevk vermeye çalışıyoruz. Futbol böyle bir şeydir. Hiç bir endişeye kapılmadan her maçta bunu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Trabzonspor, lider olmasına, şampiyonluk istemesine rağmen kesinlikle strese kapılmadan sahada futbol oynamaya çalışıyorlar. Sahada iyi futbol oynamaya çalışan 2 takımın müsabakası bence güzel görüntülere sahne olacaktır. Öncelikle güzel futbol kazansın sonra az hata yapan kazansın. Ama inşallah biz daha az hata yaparız" dedi.

Antrenman öncesi "Sağlıklı Karabük İçin Sağlıklı Süt İçin" projesi kapsamında Demir Çelik İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, Kardemir Karabükspor futbolcularını ziyaret ederek kendilerinin yaptığı Kırmızı-mavi kalp maketini hediye ettiler. Öğrenciler ardından dağıtılan sütleri içtiler.

Kardemir D.Ç Karabükspor Trabzon'a şu 18 kişilik kadroyla hareket etti:

"Tomiç, Bülent Ataman, Bülent Bal, Deumi, Muhammet Özdin, Kerim Zengin, Seriç, Hakan Özmert, Birol Hikmet, Engin Aktürk, Murat Selvi, Ferdi Elmas, İlhan Parlak, Yasin Avcı, Muhammet Utku, Levent Yılmaz, Mehmet Çoğum, Emenike.".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor