Karayollarında çalışmalar sürüyor

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. !Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.  Karayolları Genel Müdür

Karayollarında çalışmalar sürüyor

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

 !Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

 Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum bültenine göre, Bartın-Karabük yolunun 11-13 kilometreleri arasında meydana gelen sel hasarları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

 Trabzon-Rize yolunun Sürmene Şehir geçişi ile Of-İyidere arasında orta refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle şerit daralması yapılacağından 07.00-15.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

 Konya-Seydişehir yolunun 42-58 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

 Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede Kesimi Kazan Bağlantı Kavşağında köprü ve aydınlatma çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

 TEM Otoyolunun Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gebze Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

 

Borçka-Artvin yolunun 44-61 kilometreleri arasında bulunan tünellerdeki bordür boyama çalışmaları nedeniyle 08.00-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

 

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanacak.

 

Maçka-Torul-Gümüşhane yolunun 12-36 kilometreleri arasındaki Köstere-Mescitli kesimi yol yapım çalışmaları nedeniyle kısa süreli aralıklarla ulaşım kontrollü yapılacak.

 

Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 2-13 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

 

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87 kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

 

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52 kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor