Karamanlı" Yattara bir haindir(!)

Mersin İdman Yurdu yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan ve özel antrenman programı eşliğinde çalışmalarını sürdüren Gineli Yattara, başkan Ali Karamanlı tarafından görevlendirilen 3 taraftarının kendisine saldırdığını iddia etti. Yapılan saldırının Al

Karamanlı" Yattara bir haindir(!)

Mersin İdman Yurdu yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan ve özel antrenman programı eşliğinde çalışmalarını sürdüren Gineli Yattara, başkan Ali Karamanlı tarafından görevlendirilen 3 taraftarının kendisine saldırdığını iddia etti. Yapılan saldırının Ali Karamanlı tarafından organize edildiğini iddia eden Yattara, karakola giderek ifade verdi.

 YATTARA'YA 'SALDIRI CEVABI'

 Yattara'nın olay yaratan 'saldırı' iddiasına Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Karamanlı,dan cevap geldi.

 Yattara'nın Mersin'e bu güne kadar hiç bir şey verediğini söyleyen başkan Ali Karamanlı  "Yattara bir hain. Kadro dışı kaldıktan sonra hal ve hareketleri değişti. Taraftarı Yattara'ya tepki göstermişse bu, benim Yattara'ya bir saldırı tertiplediğim anlamına mı gelir. Ben, 5 yıldır başkanlık yapıyorum şu ana kadar bir kez bile böyle bir olaya adım karışmadı.  Sözleşmesinde de kadro dışı kalırsa 100 bin euro ceza alır şeklinde bir madde var." dedi.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor