Karaman'dan yabancılara iki kritik soru

Kafkas döneminde kadro dışı bırakılan ve forma şansı bulamayan Janko, Emerson, Alanzinho, Colman ve Bamba ile bire bir görüşecek olan Karaman, oyunculara ilk olarak, "Burada kalmak istiyor musunuz?" sorusunu soracak.  Yabancılara sorulacak ikinci soru ise

Karaman'dan yabancılara iki kritik soru
Kafkas döneminde kadro dışı bırakılan ve forma şansı bulamayan Janko, Emerson, Alanzinho, Colman ve Bamba ile bire bir görüşecek olan Karaman, oyunculara ilk olarak, "Burada kalmak istiyor musunuz?" sorusunu soracak. 
 
Yabancılara sorulacak ikinci soru ise "Fedakarlık yapmak için hazır mısınız?" olacak. Bordo-mavili kulüpte bu iki soruya olumlu cevap veren bütün oyunculara af çıkacak. 
 
BU SÖZLER SİZİN Mİ?
 
Trabzon 'da kalmak istemediklerini menajerleri aracılığıyla yönetime ileten Serkan Balcı ve Bamba ikilisine, bu sözlerin kendilerine ait olup olmadığı sorulacak. İki isme de açık kapı bırakacak olan yönetim, olumsuz bir yanıtta ise Serkan ve Bamba ile yollarını ayıracak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor