Karaman'dan hakeme sert tepki!

Osmanlıspor'a 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman mağlubiyetin en büyük nedenleri arasında Hakem Hüseyin Göçek'in kararları olduğunu dile getirdi.   Maçın ardından Göçek ve yardımcılarılarını eleştiren Karaman, yedikleri gold

Karaman'dan hakeme sert tepki!
Osmanlıspor'a 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman mağlubiyetin en büyük nedenleri arasında Hakem Hüseyin Göçek'in kararları olduğunu dile getirdi.
 
Maçın ardından Göçek ve yardımcılarılarını eleştiren Karaman, yedikleri golde kendi hatalarının bulunduğunu da kaydederek " Yenilmemeizin nedenleri arasında ne yazıkki hakemin de katkısı var kusura bakmasın" dedi.
 
Daha önce sarı kartı bulunan rakip takım stoperinin oyuncularına taban girdiğini söyleyen Karaman " Gözümün önünde olan pozisyondu. Kural neyse ver sarıyı kırmızı kartı. Aynı pozisyonda Sercan'a sarı kart veriyorsun. Sonra penaltıyı çalıp sonra niye iptal ediyorsun? Top oyuncunun hem sağ hem sol eline vuruyor. Oyuna iki net kararla etki etti. Biri vermediği ikinci sarı kart diğeri de iptal ettiği penaltı." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler