Karaman "Sıçrama maçını kaçırdık"

"Bizim için yukarı sıçrama maçıydı. Onu kaçırdık. Önümüzdeki maçlarda, dışarıda oynayacağımız iyi takımlara karşı alacağımız galibiyetler bizi tekrar yukarı sıçrama noktasına getirecektir“

Karaman "Sıçrama maçını kaçırdık"
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde Adanaspor karşısında tek puanla yetinen Çaykur Rizespor'da, Teknik Direktör Hikmet Karaman, maç sonrası yaptığı açıklamada, Adana maçının kendileri için yukarı sıçrama maçı olduğunu ama bu fırsatı kaçırdıklarını söyledi. 

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maçın kendileri için sıçrama maçı olduğunu ama bu fırsatı kaçırdıklarını belirtip, “Maçın genellemesi yapacak olursak mağlup duruma düştük, beraberlik golü zamanlaması bizim açımızdan avantajlıydı. İkinci yarı baskımız var, iki direkten dönen top var. Buna rağmen 2-1’i yakaladık. 2-1’den sonra oyuncuların bireysel inisiyatif koyması gereken yerde gerekeni yapamadık. 2-2 olunca baktığımızda, hatalar yaptık. Takım defansının iyi yapılması gerekiyordu. Bu bireysel hatalar ve ufak dalgınlıklar skoru başka yerlere götürüyor. Bizim için yukarı sıçrama maçıydı. Onu kaçırdık. Önümüzdeki maçlarda, dışarıda oynayacağımız iyi takımlara karşı alacağımız galibiyetler bizi tekrar yukarı sıçrama noktasına getirecektir“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor