Karaman onun için devrede

Beşiktaş’a transferi olumsuz sonuçlanan tecrübeli file bekçisinin moralinin oldukça bozuk olduğu ve idmanlardaki sinirli tavırları yönetimi harekete geçirdi.Futbol genel direktörü Ünal Karaman’ın bu durumla ilgili devreye girdiği ve Tolga’nın transfer düş

Karaman onun için devrede

Beşiktaş’a transferi olumsuz sonuçlanan tecrübeli file bekçisinin moralinin oldukça bozuk olduğu ve idmanlardaki sinirli tavırları yönetimi harekete geçirdi.

Futbol genel direktörü Ünal Karaman’ın bu durumla ilgili devreye girdiği ve Tolga’nın transfer düşüncesini tamamen kafasından çıkarması için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Karaman’ın, yıldız eldiveni “Senin Trabzonspor’u ne kadar çok sevdiğini iyi biliyoruz. Beşiktaş’a transferinin gerçekleşmemesini kafana takma. Yeni sezonda en güvendiğimiz isimlerin başında geliyorsun. Beynini takımın başarısı için yormanı istiyoruz. Yine de başka bir kulübe transfer olmak istersen de elimizden gelen kolaylığı sağlarız. Ancak sen bize lazımsın. Kaliteni herkes  biliyor. Bir gün Avrupa’da da oynarsın” diye motive ettiği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor