Karaman kura için ne dedi?

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri hakkında Trabzonspor resmi internet sitesine açıklama yaptı.Kura çekiminin Türk futbolu adına hayırlı olmasını dileyen Karaman, “Zor bir kura çektik. Lazio, UEFA Avrupa Ligi

Karaman kura için ne dedi?


Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri hakkında Trabzonspor resmi internet sitesine açıklama yaptı.
Kura çekiminin Türk futbolu adına hayırlı olmasını dileyen Karaman, “Zor bir kura çektik. Lazio, UEFA Avrupa Ligi‘ne direkt katılan 7 takımdan biri. Legia Varşova ise Şampiyonlar Ligi Play-off turundan gelen bir takım. Limassol ise zaman zaman gerginlikler yaşadığımız bir ülkenin bir takımı. Saha içindeki mücadeleden çok saha dışındaki olayların da konuşulabileceği bir müsabaka olabilir. Sonuç olarak takımımıza güveniyoruz. Gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor