Karadeniz'de Ordu zaferi!

PTT 1. Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Orduspor kendi sahasında konuk ettiği Manisaspor'u 2-0 mağlup etti. Mor beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller 49. dakikada Anıl ve 58. dakikada Ionita'dan geldi.Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ev sahib

Karadeniz'de Ordu zaferi!

PTT 1. Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Orduspor kendi sahasında konuk ettiği Manisaspor'u 2-0 mağlup etti. Mor beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller 49. dakikada Anıl ve 58. dakikada Ionita'dan geldi.

Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip daha baskılı başladı ve rakip kalede üst üste pozisyonlar buldu. Ardından Manisaspor oyunda dengeyi sağlasa da iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremezken soyunma odasına golsüz eşitlikle girildi.

İkinci yarının hemen başında Orduspor 49. dakikada Anıl Taşdemir'in penaltıdan bulduğu golle öne geçti. Dakikalar 58'i gösterdiğinde oyuna ikinci yarıda dahil olan Alexandru Ionita farkı 2'ye çıkaran golü attı. Bu dakikanın ardından Orduspor oyunun kontrolünü elinde tuttu ve karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Orduspor puanını 10'a yükseltirken Manisaspor 7 puanda kaldı.

PTT 1. Ligi'nin 5. haftasında Ordupsor, 22 Eylül Pazar günü deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk olurken Balıkesirspor ise 21 Eylül Cumartesi günü kendi sahasında Karşıyaka'yı ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor