Karadeniz temsilcilerinde son durum

 Pazarspor kendine gelecekİkinci yarıya beklenmedik Anadolu Üsküdar yenilgisiyle puansız başlangıç yapan Pazarspor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Kırıkhanspor’u mağlup ederek kendine gelmek istiyor. Mavi-Beyazlı takımın teknik direktörü Şevki Tony

Karadeniz temsilcilerinde son durum

 

Pazarspor kendine gelecek

İkinci yarıya beklenmedik Anadolu Üsküdar yenilgisiyle puansız başlangıç yapan Pazarspor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Kırıkhanspor’u mağlup ederek kendine gelmek istiyor. Mavi-Beyazlı takımın teknik direktörü Şevki Tonyalı Anadolu Üsküdar karşısında aldıkları yenilginin Kırıkhanspor ile oynayacakları 90 dakikanın önemini daha da artırdığını söyledi.

KAZANMAMIZ ŞART

Zirve yarışında daha fazla yara almama adına Kırıkhanspor’u mağlup etmelerinin şart olduğunu ifade eden Tonyalı, “Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda mutlak 3 puan parolasıyla sürdürüyoruz. Galibiyet dışında başka bir sonucu aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle Kırıkhanspor’u evine eli boş göndereceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kanuni havaya girdi

Trabzon Kanuni’de Derince Belediyespor karşısında alınan galibiyet keyiflerin yerine gelmesini sağladı. Derince Belediyespor karşısında elde edilen galibiyet Mavi-Beyazlılar’ı iyice havaya sokarken, teknik direktör İlker Erdem, ikinci yarıya galibiyetle başlamalarının kendilerine büyük moral sağladığını söyledi.  Aynı başarılı çizgilerini bundan sonraki maçlarında da devam ettirmek istediklerini ifade eden Erdem, “Hedefimiz ligde en üst yere ulaşmak. Takviye edilmiş kadromuzla da bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi. Artık Derince maçının kendileri için geride kaldığını ifade eden Erdem, “Bugünden itibaren Dardanelspor ile oynayacağımız maça motive olmuş durumdayız. Çıkışımızı Dardanel’i de devirip sürdürmek istiyoruz” dedi.

Beşikdüzü golcüsü buldu

İkinci yarıya Gölcükspor beraberliğiyle bir puanla başlangıç yapan Beşikdüzüspor, transferdeki sessizliğini Anadolu Üsküdarspor’un golcü futbolcusu Yasin Yeter’i renklerine katarak bozdu. Uzun süredir devam eden golcü futbolcu transferini genç futbolcuyu renklerine katarak çözüme kavuşturan Mavi-Beyazlılar, gücüne de güç katmış oldu. Yasin Yeter ile anlaşılması teknik direktör Gökhan Uzungüngörün’de yüzünü güldürdü.

ÇOK UMUTLUYUZ

Başkan Cengiz Karadeniz, Yasin Yeter’i kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Yasin Yeter’in yetenekli bir oyuncu olduğunu belirten Karadeniz, “Takıma büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Yasin’den çok umutluyuz” dedi. İkinci yarının ikinci maçında hafta sonu evlerinde karşılaşacakları Siirtspor karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu da kaydeden Karadeniz, “bu maçtan tek hedefimiz galibiyetle ayrılmak. Başka bir sonucu aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz” diye konuştu.

Ofspor yeminli

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Ofspor, ikinci yarının ilk maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altay maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Altay maçı hazırlıklarını Kuşadası’nda kamp yaparak sürdüren Bordo-Beyaz-Mavililer, rakibini yenmekten başka bir şey düşünmüyor. Teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, ilk yarıda mağlup oldukları rakiplerini bu kez mağlup etmek istediklerini söyledi.

YÜZLER GÜLECEK

Devre arasını çok dolu dolu bir şekilde çalışarak geçirdiklerini kaydeden Kerimoğlu, “Bu sıkı ve disiplinli çalışmamızın semeresini Altay maçıyla birlikte almak istiyoruz. İkinci yarıda bizden beklentilerin büyük olduğunu biliyoruz. Biz de bu beklentilere en iyi şekilde cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hedefimiz Ofspor’u ligde hak ettiği yere getirmektir. İkinci yarıda taraftarlarımızın yüzünü sürekli güldüreceğiz” diye konuştu.

Arsinspor’da hakem isyanı

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, 3 puan hedefledikleri Oyak Renaultspor maçından 1 puanla yetindiklerini söyledi. Şahin, Oyak Renaultspor maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını, iyi futbol ortaya koymalarına rağmen bunun karşılığını alamadıklarını belirtti. Şahin,  ''İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyorduk. Bu inançla maça çıktık. Karşılaşmaya da iyi başlamıştık. Ama 3 puan hedeflediğimiz maçtan 1 puanla yetindik'' dedi.

GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Şahin, sezonun ilk yarısında hakemler konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getirerek, ''Bu konuda MHK'ye teşekkür ediyoruz. Fakat Oyak Renault maçında hakem Ozan Soykan bütün takdir haklarını rakibimizden yana kullanarak karşılaşmaya gölge düşürmüştür. Bu konuda hakemlerimizin daha adil olmasını bekliyoruz'' diye konuştu.

İşte Giresun’un kurtuluş reçetesi 

 

GİRESUNSPOR’UN Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, kulübün yüklü miktardaki borcundan kurtulmasının tek yolunun kalıcı gelirden geçtiğini söyledi. Başkan Bozbağ; “Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor ancak kulübümüzün yüklü miktardaki borcunu bu şekilde eritemeyiz. Giresunspor’u içerisinde bulunduğu bataktan çıkartabilmemiz için kalıcı gelir şart. Bunun tek yolu bu. Bir akaryakıt istasyonu, düğün salonu, taş ocağı veya başka kalıcı gelirlerimiz olmalı. Sayın Belediye Başkanımız Giresun’un yarısını Giresunspor’a versin demiyorum. Şubat ayı içerisinde Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım ve Sayın Milletvekillerimizin de katılacağı bir toplantı yapalım ve Giresunspor için neler yapabileceğimizi tartışalım. Çünkü Giresunspor’un geleceğini kurtarabilmemiz için beş ayımız kaldı. Bu kulübün altı ayı yok” şeklinde konuştu. YARISINI İSTEMİYORUZ 
BAŞKAN Bozbağ; “Son başkan ben olurum dememdeki neden arkadan gelen borcu gördüğüm içindir. Çünkü başka yönetim oluşup bu yükün altına girmez. Giresunspor’u kalıcı gelir olmazsa 10 Mustafa Bozbağ gelse kurtaramaz. Bir akaryakıt istasyonu, düğün salonu, taş ocağı veya başka kalıcı gelirlerimiz olmalı. Şehrin can alıcı noktalarında varsa otopark yeri Giresunspor’a verin. Varsa Valiliğin bir yeri kulübümüze tahsis edilsin. Örneğin balıkçıların arkasındaki alan otopark olarak Giresunspor’a verilebilir. Kalıcı gelirlerden 100 bin TL her ay gelirse bu kulübü Mustafa Bozbağ da yönetir bir başka arkadaşımız da. Giresunspor hepimizin. Hepimiz bu kayığın içerisindeyiz. Yeter ki Giresunspor kurtulsun. Projelerimiz var bunlara destek verilmeli. Ben istiyorum ki herkes elini taşın altın bir şekilde elini koysun. Hep beraber bu borcu temizleyelim” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler