Karadeniz takımında yeni hoca göreve başladı!

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor'da Fikret Yılmaz'ın istifasının ardından anlaşma sağlanan teknik direktör Erkan Sözeri, Ordu'ya gelerek görevine başladı. Sözeri, kulübün Durugöl Tesislerinde futbolcularla toplantı yaptı. Daha sonra gazetecilere açıklama

Karadeniz takımında yeni hoca göreve başladı!
PTT 1. Lig takımlarından Orduspor'da Fikret Yılmaz'ın istifasının ardından anlaşma sağlanan teknik direktör Erkan Sözeri, Ordu'ya gelerek görevine başladı.
 
Sözeri, kulübün Durugöl Tesislerinde futbolcularla toplantı yaptı. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Sözeri, Orduspor'a yeniden gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.
 
Orduspor gibi köklü bir kulübün teknik direktörlük görevine yeniden layık görülmesinden onur duyduğunu belirten Sözeri, şöyle konuştu:
 
"Bize gösterilen bu teveccühe hayır demedik. Kendi evimize gelmiş gibi hissediyoruz. Buraya geldik ama sorumluluğumuzun ağır olduğunun da farkındayız. Bizlerden beklentilerin de farkındayız. O anlamda geçmişte olduğu gibi çalışmalarımızı yapacağız. Bu konuda çok hassas olacağız. Özellikle bunun bilinmesini istiyorum. Benim oyun tarzım ve karakterim belli. Her şeyden önce saygı duyulacak bir mücadele sergileyeceğiz. Bütün oyuncularıma da bunları anlatacağız. Ordu halkı adına şunu çok iyi biliyorum ki onlar sahada her şeyini veren, terini akıtan ve formasının hakkını veren bir takım görüntüsünü istiyor. Önce bunu yerleştirmeye çalışacağız takımımıza."
 
"Jose Mourinho da gelse..."
 
Takımın aldığı sonuçlardan dolayı demoralize olabileceğini ancak bunu tersine çevirme imkanlarının ellerinde olduğunu vurgulayan Sözeri, "Biz buraya başarmak için geldik. Burada en büyük sorumluluk futbolcularımızda. Buraya Jose Mourinho da gelse futbolcularımız eğer bu bütünlüğü, bu birlikteliği ve bu mücadeleyi sergilemezlerse bizim de yapacağımız bir şey kalmaz. Ben, bunu yaptırmak için gerekli çabayı harcayacağım" ifadelerini kullandı.
 
Kendi ekibini biraz daha geliştirdiğini aktaran Sözeri, Bülent Ataman'ı teknik menajer olarak getirdiğini, yardımcı antrenörlerinin ise Mehmet Şimşek, Hayrettin Aksoy, Mustafa Döngez ve Burak Akalp'ten oluştuğunu sözlerine ekledi.
 
Sözeri, açıklamalarının ardından futbolcularla ilk antrenmanına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor