Karadeniz takımında yasak kalktı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadelede eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, kulübe verilen transfer yasağı kararına ilişkin, "Kulübümüz tarafından gerekli girişimler yapılarak transfer yasağını

Karadeniz takımında yasak kalktı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadelede eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, kulübe verilen transfer yasağı kararına ilişkin, "Kulübümüz tarafından gerekli girişimler yapılarak transfer yasağının kalkmasını sağladık" dedi.

Durur, eski oyunculara borçları nedeniyle 15 Ağustos'ta Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından kulübe transfer yasağı getirildiğini hatırlattı.

Aradan geçen yaklaşık 10 günlük sürede kulüp ile alacaklı olan eski oyuncuların anlaşmaya vardığını belirten Durur, şunları söyledi:

"Bu girişimler sonucunda eski oyuncularımıza bir miktar ödeme yapıldı. Geriye kalan borçlar da yapılandırıldı. Eski oyuncularımızın tamamı da federasyona verdikleri dilekçeleri geri çekti. Bu nedenle önümüzde hiç bir engel kalmamış oldu. Kulübümüz tarafından gerekli girişimler yapılarak transfer yasağının kalkmasını sağladık. Federasyonun bu konuda yapacağı resmi açıklamayı bekliyoruz."

Durur, ön anlaşma yaptıkları oyuncarı kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor