Karadeniz takımında sürpriz ayrılık: O teknik adam!

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayırdığını duyurdu.İşte Orduspor'un yaptığı o açıklama;Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri ile Orduspor Kulübü Yönetim Kurulumuz; Ordusporumuzun koymuş olduğu hedefine ilerlemesi i

Karadeniz takımında sürpriz ayrılık: O teknik adam!

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayırdığını duyurdu.

İşte Orduspor'un yaptığı o açıklama;

Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri ile Orduspor Kulübü Yönetim Kurulumuz; Ordusporumuzun koymuş olduğu hedefine ilerlemesi için bir kan değişikliğinin daha uygun olacağına karar vermiştir.

Değerli Hocamıza, ligin başlangıcından bu yana sergilediği başarılı grafik, yoğun çalışma ve camiamıza yaptığı her türlü katkıdan dolayı minnettarız.

Yarın (22.04.2014 – Salı) saat 15:00’te kulübümüzde yapacağı basın toplantısı ile Orduspor Taraftarına veda edecek olan hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Alınan bu kararın Erkan Sözeri’ye ve tüm Orduspor ailesine hayırlı olmasını dileriz.

Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu

 

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor ile yolları ayrılan teknik direktör Erkan Sözeri, kimseye kırgın olmadığını söyledi. 

ERKAN SÖZERİ'DEN AÇIKLAMA!

Sözeri, Orduspor'dan ayrılmasına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Ayrılışı nedeniyle duygu dolu saatler yaşadığını belirten Sözeri, "Kimseye kırgınlığım yok. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler" diye konuştu. 

Kararın Orduspor'un menfaatleri doğrultusunda alınmış bir karar olduğunu da ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Yönetimle oturuldu, konuşuldu ve bize kan değişikliğinin olması durumunda daha iyi olacağı söylendi. Bu yönde teklif geldi. Biz de kendimize yakışır şekilde olumlu karşıladık. Orduspor'un menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar almak zorunda kaldık. Çünkü buralara kadar öyle ya da böyle gelindi. Biz başından bu yana bir duruş sergiledik. Bugün de o duruşumuzu bozmadık. Orduspor için hayırlı olacaksa kabul ettik. Karşılıklı alınmış bir karar. Ben Orduspor'un menfaatleri doğrultusunda bu zamana kadar her şeyi yaptım. Bugün de onu yaptım. Buralara çok badireler atlatarak geldik. Yaşadığımız şeyler kolay değil."

Yaşadıklarının futbolda olağan şeyler olduğunu anlatan Sözeri, "Şunun herkes tarafından bilinmesini isterim ki kimseye bir kırgınlığım yok. Artık Orduspor'un önünde iki önemli maç var ve matematiksel olarak da şansı devam ediyor. İlk ikiden çıkamazsa play-off maçları var. Yürekten gönül verdiğim Orduspor'a Süper Lig yolunda başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor