Karadeniz takımı 2 transfer istiyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, stoper ve forvet olmak üzere iki oyuncu alarak transferi tamamlayacaklarını bildirdi.Özkul, PTT 1. Lig'de başarılı olabilmek için iyi bir takım kadrosu kurmaya çalıştıklarını söyledi.Kulübün

Karadeniz takımı 2 transfer istiyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, stoper ve forvet olmak üzere iki oyuncu alarak transferi tamamlayacaklarını bildirdi.

Özkul, PTT 1. Lig'de başarılı olabilmek için iyi bir takım kadrosu kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Kulübün bütçesi doğrultusunda takıma en faydalı olabilecek transferleri yapmaya çalıştıklarını belirten Özkul, şöyle konuştu:

"Şu anda görüştüğümüz futbolcular var. Şimdilik isimlerini açıklamayacağız. İki gün içerisinde Giresunspor'a hangi futbolcu transfer olacak netleşecek. Kadromuz yavaş yavaş oluşuyor. Sezona da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Yönetim kurulumuz bunun için çalışıyor. Stoper ve forvet olmak üzere iki oyuncu alarak transferi tamamlayacağız. İnşallah bu yıl da geçen sezonki başarıyı yakalarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor