Karadeniz ekibinin süper lig umudu

PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Orduspor'da teknik direktör Hüsnü Özkara, "Şanlıurfaspor karşısında istediğimiz sonucu alıp Balıkesir'den gelecek sonucu bekleyeceğiz" dedi.Özkara basına yaptığı açıklamada, gün içerisinde ter

Karadeniz ekibinin süper lig umudu

PTT 1. Lig'de yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Orduspor'da teknik direktör Hüsnü Özkara, "Şanlıurfaspor karşısında istediğimiz sonucu alıp Balıkesir'den gelecek sonucu bekleyeceğiz" dedi.

Özkara basına yaptığı açıklamada, gün içerisinde ter idmanı yaptıktan sonra Şalıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacaklarını belirtti.

Çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Özkara, "Türkiye iki maça kilitlenmiş durumda. Yarın Süper Lig'e çıkacak ikinci takım belli olacak, ya Orduspor ya da Balıkesirspor. Bu nedenle oynayacağımız maçın önemini gayet iyi biliyoruz" diye konuştu.

Maç öncesi oyuncularının üzerinde stres ve baskı olmadığını söyleyen Özkara, şöyle devam etti:

"Deplasmanda kader maçına çıkıyoruz. Öncelikle Süper Lig şansımızı son maça kadar taşıdığımızdan çok mutluyuz. Artık ilk ikiden direkt çıkmak için son 90 dakikamız kaldı. O nedenle Şanlıurfa'ya 3 puan parolasıyla gidiyoruz. Kesinlikle aksini düşünmüyoruz. Takımın başına geçtiğim ilk günlerde futbolcuların üzerinde olumsuz hava hakimdi. Artık o da yok. İnşallah Şanlıurfaspor karşısında istediğimiz sonucu alıp Balıkesir'den gelecek sonucu bekleyeceğiz. Futbolda şans faktörü de her zaman vardır ve buna da inanırız. Bu şansı da yanımıza alıp gülen taraf olmaya çalışacağız."

Rakipleri Balıkesirspor ile oynayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ligde nasıl bir performans ortaya koyduğunun herkesçe iyi bilindiğine dikkati çeken Özkara, "Aynı performansı onlardan bekliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un her takımın yaptığı gibi futbolun kurallarını yerine getirmesini bekliyoruz. Yarın buna hep birlikte bakacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor