Karadeniz ekibinden flaş karar!

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, Adem Sağlam ve Ziya Alkurt ile yollar ayrıldı. Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ,  yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak iki oyuncu ile görüştüklerini ve karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar ver

Karadeniz ekibinden flaş karar!

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, Adem Sağlam ve Ziya Alkurt ile yollar ayrıldı. 

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ,  yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak iki oyuncu ile görüştüklerini ve karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verdiklerini söyledi.

Bozbağ, iki futbolcuya Giresunspor'a verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederek, "İki futbolcumuz da devre arasında kadromuza dahil olmuştu. Yarım sezonluk sözleşme imzalamıştık. Bu arkadaşların sözleşmeleri ay sonunda sona erecekti. Kendileri ile görüşerek yollarımızı ayırma kararı aldık. Giresunspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Giresunspor'da, 16 Nisan'da da kaptan Ergün Çakır, Birol Hikmet ile kaleci Eray Çalışkan'la yollar ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler