Karadeniz ekibinde yönetim belirsizliği!

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ "Herkes soruyor 'başkanım devam edecek' misin diye, ben kestirmeden söyleyelim, bu kadar işi yapmış bir yönetime destek verilmeyecekse Mustafa Bozbağ ve arkadaşları devam etmeyecek" dedi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Gru

Karadeniz ekibinde yönetim belirsizliği!
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ "Herkes soruyor 'başkanım devam edecek' misin diye, ben kestirmeden söyleyelim, bu kadar işi yapmış bir yönetime destek verilmeyecekse Mustafa Bozbağ ve arkadaşları devam etmeyecek" dedi.
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ ve teknik direktör Mehmet Birinci'nin katılımıyla Giresun Üniversitesinde "Şampiyonluk Öyküsü" konferansı düzenlendi.
 
Bozbağ, konferansta yaptığı konuşmada, şampiyonluğun çok büyük bir başarı olduğunu söyledi. Kapanacak duruma gelmiş bir kulübün şampiyon olduğuna dikkati çeken Bozbağ, şunları kaydetti:
 
"Kulübün 13 milyon lira borcu bana göre sıfırlanmış. Çünkü seneye gelen 7 milyon lirayı da Giresunspor alamayacak, o da Giresunspor'un borçlarına gidecek. Düşünün 13 milyon lira borç iki senede sıfırlanmış, Giresunspor'un sigorta borcu yok, vergi borcu yok, UEFA bayrağını almış, futbolcusuna borcu yok, taraftarıyla kucaklaşmış. Herkes soruyor 'başkanım devam edecek misin?' diye, ben kestirmeden söyleyelim, bu kadar işi yapmış bir yönetime destek verilmeyecekse Mustafa Bozbağ ve arkadaşları devam etmeyecek."
 
Mustafa Bozbağ, görevi süresince şahsına ve yönetimine karşı Giresun'dan, taraftarlardan olumsuz bir davranışla karşılaşmadığını belirterek, "Giresun basını her zaman arkamızda durdu. Mülki amirler de aynı şeyi yapınca şampiyonluk kaçınılmaz oldu. Allah bize bunu nasip etti inşallah bu şehir daha iyi şeylere sahip, bu şehir süper ligi hak ediyor. Ben görev yapayım yapmayayım her zaman Giresunspor'un yanındayım" diye konuştu.
 
- 17 puan geriden gelerek şampiyon oldular  
Teknik direktör Birinci ise geçmişte bazı internet sitelerinin Giresunspor'un lig sonundaki durumunu tahmin eden anketler yaptığını hatırlatarak, "Anketlerde Giresunspor bu yıl ne yapar, direkt şampiyon olur, play-off oynar, kümeye düşer, kümede kalır gibi seçenekler vardı. Bazıları oraya şampiyonluk yazmışlardı, çocukların hocasıyım ben gülüyordum. Böyle bir şey olur mu imkansızdı olmak.
Geçen bir gazeteci yazmıştı, şapkadan tavşan çıkmaz ama gerçekten çıkarttık. Böyle bir olay olamaz, dünyada eşi ender rastlanmıştır. 17 puan geriden gelip de böyle bir kadroyla buralara gelmek müthiş bir olaydı, Giresunspor'un bu lige çıktığı için artık önü açık" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor