Karadeniz ekibinde flaş karar!

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın ile yollarını ayırdı. Bugün Samsun'a gelen ve yöneticilerle masaya oturan deneyimli teknik adamın görevine, karşılıklı anlaşılarak son verildi. Toplantı sonrasında kulübün resmi internet

Karadeniz ekibinde flaş karar!
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın ile yollarını ayırdı.
 
Bugün Samsun'a gelen ve yöneticilerle masaya oturan deneyimli teknik adamın görevine, karşılıklı anlaşılarak son verildi. Toplantı sonrasında kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, "2014-2015 sezonunda futbol takımımızın teknik direktörü olarak görev yapan sayın Erhan Altın ile 15 Haziran 2015 tarihinde, karşılıklı anlayarak yollarımız ayrılmıştır. Hocamız ve ekibine katkıları nedeni ile teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatlarında sağlık, sportif başarı ve mutluluklar dileriz" ifadelerine yer verildi.
 
Alınan kararın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni eden teknik direktör Erhan Altın ise, "Ben şahsım, hem de Samsunspor'un önünü görmesi adına bir karar alınması gerekiyordu. Biz de yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik ve karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yeni sezonda Samsunspor'a başarılar diliyorum. İnşallah bizim finalde kaçırdığımız Süper Lig şansını önümüzdeki sezon yakalarlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler