Karadeniz ekibi maç bileti fiyatlarını indirdi!

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, bilet fiyatlarında indirime gitti.  Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, daha önce 5 lira olan kale arkası tribün biletlerinin 1 liraya, 10 lira olan maraton tribün biletinin 5 liraya ve 20 lira olan kapalı

Karadeniz ekibi maç bileti fiyatlarını indirdi!
PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, bilet fiyatlarında indirime gitti. 
 
Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, daha önce 5 lira olan kale arkası tribün biletlerinin 1 liraya, 10 lira olan maraton tribün biletinin 5 liraya ve 20 lira olan kapalı tribün biletinin ise 10 liraya düşürüldüğü belirtildi. 
 
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
 
"PTT 1. Lig'in 35. haftasında pazar günü saat 13.30'da Samsunspor ile oynayacağımız müsabakanın bilet fiyatlarında indirime gidilmiştir. Buna göre karşılaşmanın biletleri kale arkası 1 TL, maraton 5 TL, kapalı 10 TL olarak Salı günü satışa sunulacaktır. Taraftarlarımız mücadelenin biletlerini Ordu'da bulunan Öğretmenevi karşısı Stadyum Tur, biletix satış noktaları, biletix.com ve maç günü stadyum gişelerinden temin edebilirler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler