Karadeniz dalga dalga

Bordo-Mavili taraftarlar Galatasaray maçına büyük ilgi gösterdi. Formasını giyip, bayrağını kapan Trabzonsporlular yoğun yağışa aldırmadan maça koştu, Avni Aker tribünleri tıklım tıklım doldu.Trabzonspor’un ligin son haftasında Galatasaray ile oynadığı de

Karadeniz dalga dalga

Bordo-Mavili taraftarlar Galatasaray maçına büyük ilgi gösterdi. Formasını giyip, bayrağını kapan Trabzonsporlular yoğun yağışa aldırmadan maça koştu, Avni Aker tribünleri tıklım tıklım doldu.

Trabzonspor’un ligin son haftasında Galatasaray ile oynadığı dev maça Bordo-Mavili taraftarların ilgisi hayli fazlaydı. 20 bini aşkın taraftar, elinde bayrağı üzerinde Bordo-Mavi formasıyla Avni Aker’e koştu.
 
Kale arkası tribünlerinin biletlerinin yönetimin yaptığı indirim sonucu 5 liradan satıldığı statta hemen hemen hiç boş yer kalmadı. Avni Aker tribünleri sezon başından bu yana en yoğun günlerinden birini dün yaşadı.
 
Yağmurluk dağıtıldı
 
Maçtan yaklaşık bir saat önce Trabzon’da başlayan yağmurlu ve soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran seyircilere Trabzonspor yönetimi de jest yaptı. Maraton ve kale arkası tribünlerine bordo ve mavi renkli yağmurluklar dağıtıldı. Taraftarlar maçın başından itibaren takımlarına destek verirken, müsabaka bitene dek hiç susmadı. Avni Aker tarihi günlerinden birini yaşarken, 61. dakikada ise coşku tavan yaptı.
 
Bu dakikada skorbordda 61 rakamı yazılırken, taraftarlar da takımları lehine coşkulu biçimde tezahürat yaparak destek verdi. Maç bitiminde de Bordo-Mavili taraftarlar takımlarına sevgi gösterisinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor