Karabük'te coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maç için Karabük'e gelen Trabzonspor'a taraftarlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.THY'ye ait tarifeli uçak ile başkente gelen ve oradan karayoluyla Karabük'e geçen kafileyi önce Karabü

Karabük'te coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maç için Karabük'e gelen Trabzonspor'a taraftarlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

THY'ye ait tarifeli uçak ile başkente gelen ve oradan karayoluyla Karabük'e geçen kafileyi önce Karabük il sınırında bulunan Eskipazar İlçesi'nde yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu karşıladı. Kafileyi taşıyan otobüsünün önünü kesen taraftarlar, futbolculara büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
Takım otobüsü önünde açtıkları pankart ile 'Karabük'e hoş geldiniz' diyen taraftarlar, 'Şampiyon Trabzonspor' diye tezahüratlarda bulundular.

Bu sırada kent merkezinden geldikleri bildirilen yaklaşık 100 araçlık konvoy da otobüsün arkasından takımı konvoyla takip ettiler.
Kafile Karabük il sınırına girdikten sonra otobüsü yer yer durdurulurken güvenlik güçleri taraftarları uzaklaştırarak otobüsün önünü açmaya çalıştılar.
Kentin bazı mevkilerinde 'Karabük'e hoş geldiniz' şeklinde yazılar yer alırken taraftarlar otobüsün geçişleri sırasında da el sallayarak oyuncularımıza destek verdiler.


İl sınırından itibaren konvoylar eşliğinde Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen kafile, kamp yapacağı otele yerleşerek kampa girerken burada da ilgi odağı oldu.
Otel önünde yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu, oyuncuların otele yerleşmesi sırasında yoğun ilgi gösterdi. Ellerinde meşaleler ve 'Bize her yer Trabzon' yazılı pankartlarıyla futbolculara coşkulu tezahüratlarda bulunan taraftarlar, büyük sevgi gösterilerinde bulundular.

Yoğun ilgi nedeniyle otobüsten oyuncular güçlükle inerken güvenlik güçleri, taraftarlar önünde güvenlik şeridi oluşturdular.

Oyuncuları otele yerleşmesi sonrası bile tezahüratlara devam eden taraftarlar Teknik Direktör Şenol Güneş’e çiçek verip, birlikte fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor