Karabükspor'da mesaiye başladı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Kardemir D.Ç Karabükspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, "İki mevkie istediğim transferler olursa garanti veririm daha iyi oluruz" dedi.Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Ga

Karabükspor'da mesaiye başladı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Kardemir D.Ç Karabükspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, "İki mevkie istediğim transferler olursa garanti veririm daha iyi oluruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Karabükspor, bir günlük iznin ardından Trabzon maçının hazırlıklarına başladı. Çamlık Tesisleri'nde yapılan idmanda İlhan Parlak ve Güven düz koşu yaparken sakatlığı devam eden ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilen Deumi katılmadı.

İdman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Bülent Korkmaz, 5-1 mağlup ayrıldıkları Galatasaray maçından 35-40 dakika çok iyi oynadıklarını ve üstün olduklarını söyleyerek, "Geldiğim günden beri söylüyorum, kolay gol yiyoruz ve o kadar çalışmamıza rağmen bunun önüne geçemiyoruz bir türlü. Hele ki kolay gol yiyorsanız böyle takımlara karşı girdiğini pozisyonları atamazsanız sorun oluyor. 10 kişi kaldıktan sonra oyun zaten koptu. İyi yönden baktığımızda Galatasaray'dan 35 -40 dakika üstün

oynadık. 10 kişi kaldıktan sonrada oyun bitmiş gibi bir şeydi. Bundan sonra 35- 40 dakikalık iyi mücadeleyi 70'e 80'e çıkarmamız lazım" dedi.

Kendileri için artık her maçın final olduğunu da söyleyen Korkmaz, "Trabzon maçı iç saha ve kendi sahamızda kesinlikle kaybetmemiz lazım. Bunu yapmamız lazım. Bunun içinde çalışacağız ve çabalayacağız. Ama bunun için transferlerin bitmesi lazım olmazsa o" ifadesinde bulundu.

Defans ve forvet kanadına iki transferin mutlaka gerçekleşmesi gerektiğini de söyleyen Bülent Korkmaz, şunları söyledi:

"Bu iki mevkie özellikle transfer yapmamız lazım bu kaçınılmaz. Bunlar alınca işimiz daha kolay. Bunun garantisini veririm. Benim düşündüğüm iki oyuncuda alınırsa çok daha rahat olacağımızı söylerim. Ama bu hafta bu iki oyuncuyu da bekliyorum."

Takım daha sonra ısınma ve top çalışmasının ardından 5'e 2 oynadı. Bülent Korkmaz da oyunculara eşlik ederken, oldukça istekli olduğu gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler