Karabükspor son dakikada...

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Karabükspor, Adanaspor'u ağırladı. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Karabük, doğrudan Süper Lig bileti alma yolunda önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Adanaspor 42. dakikada Rıza Efendioğlu'nun ke

Karabükspor son dakikada...

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Karabükspor, Adanaspor'u ağırladı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Karabük, doğrudan Süper Lig bileti alma yolunda önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Adanaspor 42. dakikada Rıza Efendioğlu'nun kendi kalesine attığı golle öne geçerken; Karabükspor 61. dakikada penaltıdan Oğuzhan Aynaığlu ile 90+2. dakikada Rıza Efendioğlu'nun sayıları ile galibiyeti kaptı.

Bu skorun ardından Karabükspor puanını 59 yaptı ve 60 puanla 2. sırada bulunan Alanyaspor'un 1 puan arkasına yerleşti. Daha önce Süper Lig'e çıkan Adanaspor ise 65 puanla zirvede yer aldı.

PTT 1. Lig'in 34. ve son haftasında Karabükspor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacakken, Alanyaspor ise deplasmanda Giresunspor'a konuk olacak. Adanaspor da son haftada evinde Elazığspor'u konuk 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor