Karabükspor Sivas Belediyespor

Karabükspor Sivas Belediyespor  maçı hangi kanalda saat kaçta, ne zaman? İşte detaylar Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. maçlar heyecanı yaşanıyor. C grubunda bugün Karabükspor ile Sivas Belediyespor karşı karşıya gelecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oyna

Karabükspor Sivas Belediyespor

Karabükspor Sivas Belediyespor  maçı hangi kanalda saat kaçta, ne zaman? İşte detaylar

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. maçlar heyecanı yaşanıyor. C grubunda bugün Karabükspor ile Sivas Belediyespor karşı karşıya gelecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Seser Tuna yönetecek onun yardımcılıklarını ise Arda Özyıldırım ile Gökmen Canlıdinç yapacak. Saat 16.30'da yayınlanacak maçı A Spor canlı yayınlayacak.

karabukspor-sivas-belediyespor.jpg

Kupa'da C grubunda maç öncesinde Sivas Belediyespor 3 puanla 3. sırada bulunurken Karabükspor puansız son sırada yer alıyor. Aynı gruptaki 1461 Trabzon 7 puanla lider konumdayken Beşiktaş 7 puanla 2. sırada bulunuyor.

İki takımın grubun ilk karşılaşmasında Sivas'ta oynadığı karşılaşmada ev sahibi 5-0 galip gelmeyi başarmıştı. Sivas Belediye ile Karabükspor şimdiye dek toplam 3 kez karşılaştı bu maçlardan ikisini Sivas Belediyespor kazanırken 1 maçı da Karabükspor kazandı. Karabük ev shipliğinde oynanan tek karşılaşmayı da ev sahibi kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor