Karabükspor neler diyor ?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Trabzon sahasının da kendileri gibi bozuk olduğunu ve önce kendilerine bakmaları konusunda gönderme yaptı.  Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Macaristan'ın Videoton ile Hüse

Karabükspor neler diyor ?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Trabzon sahasının da kendileri gibi bozuk olduğunu ve önce kendilerine bakmaları konusunda gönderme yaptı. 

 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Macaristan'ın Videoton ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanırken, karşılaşmayı televizyondan takip eden Karabükspor yöneticileri Trabzonspor’a gönderme yaparak, "Bizleri saha zemini konusunda eleştirenler UEFA karşılaşmasında oynadıkları stadın saha zemini ile önce kendilerine baksın” mesajı verdi.

 

Karabükspor Basın sözcüsü Ziya Alak, geçtiğimiz hafta sonu konuk ettikleri Trabzonspor maçı sonrası hem Trabzon yönetimi hem de spor kamu saha zemini için bizleri eleştirmişti. Bugün kendi sahasında Videoton takımı ile UEFA Avrupa Ligi maçı yapan Trabzonspor’un kendi sahası bile bizimden aşağıya değildi.

 

Bunları bizler ekran başında maçı izlerken görüyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Karabük’te sahamızı patates tarlası olarak nitelendiren ve bizi sadece Türkiye’ye ye değil dışarıya da bu şekilde lanse eden Trabzonspor acaba kendi sahasını görmüyor mu? Bakalım Trabzonspor yöneticileri kendileri sahaları için ne tür açıklama yapacak bunu merak ediyoruz.

 

Bizleri saha zemini konusunda eleştiren ve TFF’yi bile bu yönde eleştiri yağmuruna tutanlar, UEFA Avrupa Ligi maçı oynarken, kendi sahaları konusunda ne dileyecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor