Karabükspor Beşiktaş

Karabükspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar... Ziraat Türkiye Kupası C Gurubu 5. maçında Karabükspor Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında oynanacak karşılaşmayı Özkan Çelik

Karabükspor Beşiktaş

Karabükspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

Ziraat Türkiye Kupası C Gurubu 5. maçında Karabükspor Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında oynanacak karşılaşmayı Özkan Çeliker yönetecek. Çeliker'in yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve M.Mithat levent yapacak. Saat 19.45'te başlayacak müsabaka A Haber'den ve bu sayfadan canlı olarak ekranlara gelecek.

Müsabaka öncesinde Karabükspor'un C Grubunda 4 maç sonunda 0  puanı bulunurken beşiktaş 10 puanla zirvede yer aldı.

Karabükspor ve Beşiktaş bu güne kadar 17 kez karşılaştı. Bu maçlarda Karabükspor'un 2, Beşiktaş'ın ise 10 gallibiyeti bulunuyor. Taraflar 5 karşılaşmada ise beraberliği bozamadı. Karabük'ute oynanan 8 karşılaşmada ise Karabükspor'un 2, Beşiktaş'ın 5 galibiyeti bulunuyor. 1 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.

İki takım son olarak 17.12.2015 tarihinde Türkiye Kupasında karşılaştı. Bu müsabakayı Beşiktaş 3-0 kazandı. Karabükspor son maçında evinde Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Beşiktaş ise evinde 1461 Trabzon'u 1-0 mağlup etti.

Bu ligde Karabükspor toplamda 4 maçtır kaybediyor.

Bu ligde Beşiktaş toplamda 4 maçtır kaybetmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor