Karabüklü'den Emenike'ye sitem

Herkes Emenike'nin Fenerbahçe karşısında ne yapacağını merak ediyordu. Fakat o sahaya çıkıp oynamadı. Fenerbahçe maçında oynamayan Nijeryalı oyuncuya takım arkadaşı Bülent Ataman'dan tepki geldi. Tecrübeli kaleci, "Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topu

Karabüklü'den Emenike'ye sitem

Herkes Emenike'nin Fenerbahçe karşısında ne yapacağını merak ediyordu. Fakat o sahaya çıkıp oynamadı.

 

Fenerbahçe maçında oynamayan Nijeryalı oyuncuya takım arkadaşı Bülent Ataman'dan tepki geldi. Tecrübeli kaleci, "Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Sanırım Emenike Fenerbahçe ile anlaştı" dedi

Fenerbahçe'yi tebrik ettiklerini belirten Karabükspor'un kalecisi, "Deplasmanda iyi oynuyorlar ama saha dışında da formdalar. Fenerbahçe bizim takımı karıştırdı. Sadece Fenerbahçe değil, teşvik primi filan... Sahaya çıkmayandan bahsetmiyorum. O kendini bilir. Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

"OYNAMASINI BEKLİYORDUK"

Ataman, Emenike'yi mi kastettiğinin sorulması üzerine, "Kasten oynamıyor demedim. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Biz bu maçta oynamasını bekliyorduk. Hiç idmana çıkmamıştı ama sahaya çıkar diye düşünmüştük. Emenike sezon sonu gidecek, zaten belli. Nereye bilmiyorum ama büyük ihtimalle Fenerbahçe olacak" ifadelerini kullandı.

 

EMENİKE SEVGİLİSİNİ DÜŞÜNDÜ

Fenerbahçe karşısında forma giymediği için eleştirilen Emenike dün Kanaltürk'teki Telegol programına bağlanarak kendini savundu. Sakatlığı nedeniyle forma giymediğini, kız arkadaşını yalnız bırakmak istemediği için de stada gelmediğini söyleyen Nijeryalı oyuncu, "Fenerbahçe'den teklif almadım" dedi.

 

"ÜÇ KERE SORDUM"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz "Takım olarakkazanma adına her şeyi yaptık. Şanssız bir gol yedik" dedi. Bir gazetecinin Emenike'nin oynamaması konusunda yaşanacak spekülasyonları sorduğu İldiz, bu oyuncunun sakatlığı devam ettiğinden, kendisini iyi hissetmediğini söylediğini kaydetti. İldiz, "Kendisine üç kez durumunu sordum. Oynayamayacağını bildirdi. Yapacak bir şeyim yoktu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler